Kiitos Make! Saimme Piritan mukana tiistaina kortin ja hyvin sujuu. Meillä on ollut hieman kiireitä, joten päivittäminen on retuperällä.

Tänään (keskiviikkona 13.9) olimme Sienassa ja Firenzessä. Aikaisin aamulla lähdettiin ja myöhään tultiin takaisin. Siena oli oikein mukava pieni kaupunki, turisteja oli paljon ja lämmintä oli 31 astetta. Parkkipaikan etsimiseen meni paljon enemmän aikaa kuin olisimme uskoneetkaan, ja ymmärrettiin miksi Smart on kovin suosittu auto täällä päin, kadut ovat nimittäin todella kapeita!

Pizzaa kuitenkin lopulta söimme Piazza del Campion reunalla ja hyvää oli! Suomalaispariskuntakin löytyi viereisestä pöydästä, ja siinä sitten vaihdettiin Italian-matkojen tarinoita. Sienasta jatkoimme matkaa Firenzen suuntaan.
187423.jpg
        Turisti tietenkin makuulla Sienan Campiolla

Firenzessä kävimme ensiksi ihailemassa maisemia Piazzale Michelangialolta, josta näkyy koko kaupunki. Parkkipaikka löytyi tällä kertaa helpommin, ja suuntana oli kaupungin keskusta. Davidin patsaan kopioita näkyi runsain mitoin. Ostoksille toki ehdittiin, ja enemmänkin aikaa olisimme voineet Firenzessä viettää. Piazza della Signorialla juotiin kahvit nauttien aukion ilmapiiristä patsaita katsellen.

Palazzo Pitti jäi taaskin näkemättä...

187429.jpg



Kotimatkalla löysimme supermarketin josta haettiin ostoskärryllinen ruokaa, ja sitten suunnattiin Assisia kohti. Lähtö jäi hieman myöhäiseksi joten pimeällä ajokin tuli koettua.