Maku- ja tuoksupäivänä saimme tutustua Sirkka ja Kalervo Rekolan vuosikymmenien työhön. Tila on siirtynyt jo vuonna 1977 biodynaamiseen viljelyyn. Tilalla kasvatetaan vuodessa n. 30 pihvinautaa, jotka ruokitaan tilan omalla viljalla. Kasvitarha on kahden hehtaarin suuruinen. Tilan leipomosta saa leipää ja mysliä lokakuun alusta toukokuulle. Tuotteita Tampereella myy Ruohonjuuri ja Kauppahallin luomukauppa.
Päivän ohjelmassa oli musiikkia, opastettu kiertoajelu tilalla traktorin lavalla pahnoissa istuen, maukasta ja tuoksuvaa ruokaa (liekö italialaiskokilla osuutta), kahvia ja teetä tietenkin runsaiden leivonnaisten kera. Vieraita oli paljon ja joukko oli sangen kansainvälistä: englantia, saksaa ja italiaa kuului puheensorinassa.
Ihan oikeita riihitonttuja!
Kommentit