Kotona jälleen ennen puolta päivää. Ensimmäiseksi kaikki nyssäkät sisään, sauna päälle ja ensimmäinen pesukoneellinen pyykkiä pesuun. Viideltä Kallen 4-vuotissynttäreille ja Ninnin valmistujaiskahville. Olotila on  vielä sangen epätodellinen.

Matkallamme näimme ja koimme paljon erilaista: historiaa, nykyaikaa, kauneutta, rumuutta, loistoa ja rikkautta, köyhyyttä, kaikenlaisia ihmisiä, palmuja, lumihuippuja, moottoriteitä, serpentiiniteitä, kapeita kujia, tunneleita sekä lukematon määrä erilaisia wc- ja pesuallasvirityksiä. Auton mittariin kertyi 6766 km, parisen tuhatta enemmän kuin olimme ennakkoon Via Michelinin mukaan laskeneet.

Tajunta on kuitenkin vielä jossain kaukana. Kaikki jäsentyy ehkä vasta kun ehdimme tutkia rauhassa kaikki yli 1400 digikuvaamme, selata päiväkirjamme (se oikea päiväkirja) ja tutkailla itsekin tätä blogisivua.  Blogisivulle matkan aikana olemme valinneet sillä hetkellä viimeiset tai tyypilliset tai muuten vain  jotain tapahtumaa kuvaavat kuvat.


Laivamatkalla oli aikaa nukkua ja syödä ja seurata muiden matkalaisten touhuja.

205590.jpg

       Tässä kolme vaunullista hepoja. Valkoisen vaunun hevosia käytiin ahkerasti syöttämässä ja juottamassa.


205589.jpg

       Ja viimeiset nokoset laivan kannella

Tarkoituksena on tehdä lähiviikkoina täydellisemmät sivut jokaisesta merkityksellisestä kohteesta lyhyen selostuksen kera. Joten, jos blogimme lukijat ovat vielä kiinnostuneet, niin vierailkaa sivulla myöhemminkin. esim. Milanon kuvat ovat vielä vaiheessa.
Kuvien pienentäminen sivulle sopivaan kokoon ja siirtäminen blogipalvelimelle vie jonkin verran aikaa.