Jos tykkäät oikeasta teatterista, niin käy ihmeessä katsomassa tätä näytelmää:

LIKAISET KÄDET

Kiehtova jännitysdraama
Kun oikea muuttuu vääräksi ja väärä oikeaksi

Käsikirjoitus: Jean-Paul Sartre
Suomennos: Reita Lounatvuori
Ohjaus: Jotaarkka Pennanen
Lavastus: Marjatta Kuivasto
Puvut:Maiju Veijalainen
Rooleissa: Heikki Kinnunen, Jerry Mikkelinen, Elsa Saisio, Aliisa Pulkkinen, Jukka Leisti, Mikko Hänninen, Arttu Ratinen, Pete Koskinen

965372.jpg965371.jpg

ARVOSTELUISTA:

"Jean-Paul Sartren 60 vuotta vanha teksti säkenöi edelleen ja hämmästyttää monitasoisuudellaan. -- Pennanen löytää vivahteet pienistä yksityiskohdista ja kytkee ne tarkasti kokonaisuuteen. Näytelmästä on löydetty myös sen huumori, joka on paikoin sarkastista, paikoin hyvinkin mustaa. Lopputuloksena on intensiivinen esitys, joka säilyttää tehonsa loppuun asti."
Aamulehti / Jussi Suvanto

"Likaiset kädet kannattaa katsoa monesta syystä. Se on erinomainen jännitysnäytelmä. -- Pennasen ohjaus kannattaa katsoa myös pelkästä hyvän työn näkemisen ilosta. Teos on lavastettu, puvustettu ja näytelty jännittävästi, kauniisti ja viihdyttävästi."
Uutispäivä Demari / Pertti Julkunen

Lainaukset ja kuvat Tampereen Teatterin sivuilta.

Olimme samaa mieltä arvosteluiden kanssa ja loistavaksi näytelmän teki uskomattoman hienot näyttelijöiden suoritukset. Elsa Saisiolla on mielettömän vivahteikas ääni, hänen pienet lähes olemattomat eleensä toivat pieneen hentoon naiseen vahvan latauksen. Näytelmä imaisi mukaansa niin vahvasti, että teki mieli ottaa osaa keskusteluihin.

-ML